Cuibul Cucului

Despre noi

Amplasata in inima Deltei, Pensiunea „Cuibul Cucului” este o adevarata oaza verde de liniste si relaxare, in care stresul si agitatia zilnica nu isi au locul de mai bine de 10 ani. Situata in partea centrala a Deltei Dunarii, pe ambele maluri ale bratului Sulina, in localitatea Crisan, pensiunea va ofera acces la cele mai virgine zone ale Deltei, in care puteti face plimbari cu barca alaturi de familie si cei dragi. Aici va puteti incanta simturile si puteti savura cele mai cunoscute preparate cu specific traditional pescaresc, gatite cu maiestrie pentru toate gusturile.
La Pensiunea „Cuibul Cucului” exista de asemenea posibilitatea inchirierii de echipament pentru sporturi nautice, pentru cei ce vor mai mult decat o experienta linistita pe malul apei. Va punem la dispozitie barci cu motor si tururi cu ghid, potrivite atat pentru turisti, cat si pentru pescarii impatimiti.

Camerele de cazare, intime si racoroase, ofera un somn odihnitor sustinut de concertul broscutelor de pe lac. Capacitatea pensiunii este de 26 de locuri. In orele petrecute in pensiune, va puteti bucura de plimbari prin gradina, puteti pescui de pe malul Dunarii sau puteti sorbi o bere rece din barul restaurantului.

Camerele noastre

Centrul satului Crisan, cu biserica si magazine, este la 3,5 km de pensiune, iar comuna Murighiol se afla la 45 de minute de mers cu barca.

Va asteptam cu drag!